fbpx

Retouches

retouche

Wij herstellen uw kleding

 

Rokken 

Broeken 

Jurken

En meer…. 

retouche

In ons naai-atelier bieden we gepersonaliseerde retouche services aan.
Om je de beste mogelijke service te kunnen bieden vragen wij je een afspraak te maken, wij bespreken met jou de mogelijkheden en tarief.
Dat kan via mail op info@naai-atelier.be of via What’sApp 0498504746 of spreek een berichtje in op onze voicemail.
Hou er rekening mee dat er lessen kunnen zijn, een afspraak maken zorgt ervoor dat we je de aandacht geven die je nodig hebt.
Wij contacteren je snel.
maten meten kleding herstellen
Wij doen verstelwerken aan je kleding zoals bijvoorbeeld:
 • Broeken en rokken verkorten
 • Kleding versmallen
 • Ritsen vervangen
 • Knopen vervangen
 • Broekspijpen versmallen
 • Elastiek vervangen
 • Nieuwe zak inzetten
Het retoucheren van kleding kan verschillende voordelen bieden. Hier zijn vijf voordelen om je kleding te laten retoucheren:
 1. Verleng de levensduur van je kleding: Door kleine reparaties uit te voeren, zoals het vervangen van een rits, het herstellen van een naad,  Rits herstellen, broek inkorten, jurk innemen,   of het repareren van een klein gaatje, kun je de levensduur van je kleding verlengen. Hierdoor hoef je minder vaak nieuwe kleding te kopen, wat kostenbesparend is en helpt bij het verminderen van je ecologische voetafdruk.
 2. Bespaar geld: Het retoucheren van kleding kan goedkoper zijn dan het kopen van nieuwe kleding. Kleine aanpassingen, zoals het innemen of uitleggen van een kledingstuk, kunnen ervoor zorgen dat het beter past en comfortabeler zit, waardoor je geen nieuwe kleding hoeft te kopen om dezelfde pasvorm te bereiken.
 3. Personaliseer je kleding: Door kleding te retoucheren, kun je het aanpassen aan je eigen smaak en stijl. Je kunt bijvoorbeeld knopen vervangen, patches toevoegen of een uniek ontwerp aanbrengen. Hierdoor krijgt je kleding een persoonlijke touch en kun je je onderscheiden van de massa.
 4. Verbeter het draagcomfort: Het aanpassen van de pasvorm van je kleding door middel van retoucheren kan ervoor zorgen dat het beter aansluit op je lichaam en comfortabeler zit. Een te ruim of te strak kledingstuk kan ongemak veroorzaken, maar met kleine aanpassingen kun je ervoor zorgen dat je kleding perfect past en gemakkelijk te dragen is.
 5. Behoud de waarde van waardevolle kledingstukken: Als je kledingstukken hebt die van sentimentele waarde zijn of van hoge kwaliteit zijn, kan het retoucheren ervoor zorgen dat ze in goede staat blijven. Het herstellen van beschadigde stoffen, het repareren van scheuren of het vervangen van versleten onderdelen kan ervoor zorgen dat waardevolle kledingstukken nog vele jaren meegaan.
Enkel na beoordeling van het kledingstuk en de wensen kan de opdracht door ons atelier geaccepteerd worden.
Wij streven naar maximale kwaliteit, maar kunnen niet het onmogelijke realiseren.
retouche naaien

Yeah

de inschrijving

is gelukt

Controleer

uw email

engage

Inschrijfformulier cursus A Rok (grondvorm)

🔒 Uw gegevens zijn bij ons veilig

Nadat wij het inschrijfformulier ontvangen hebben, krijgt u van ons een factuur.
Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten. (BE €7,00/NL €9,00)
Na de betaling ontvangt u van ons het cursusmateriaal en de uitnodiging om deel te nemen aan onze besloten Facebook groep.

naai-atelier.be maakt enkel gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

meer informatie zie onze privacy beleid

×

Hallo, welkom bij naai-atelier.be Stel gerust je vraag, wij beantwoorden hem zo snel mogelijk. Klik op Inneke om te beginnen

× contacteer ons