fbpx
cropped nieuw logo 512px

Hallo

Bedankt voor je interesse voor onze cursus patroontekenen welke in Oostmalle gegeven wordt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

vrouw met paspop scaled 1

Graag stel ik mij alvast voor.

Mijn naam is Inneke, cursusleidster van Naai-atelier.

Ik ben begonnen met Naai-atelier.be uit passie voor patroonteken en naaien. Door het volgen van vele cursussen en het verdiepen in de verschillende methodes van patroontekenen heb ik mijn eigen methode ontwikkeld. Het doel is om patroontekenen, het maken van kleding op maat toegankelijk te maken voor iedereen.

Ik hoop jou dan ook verder te kunnen helpen in het maken van je eigen, passende kleding.

Tot snel,

Liefs, Inneke

Heb je vragen en je wilt dit even persoonlijk met mij bespreken bel mij gerust.

Of mail mij

vrouw-aan-het-meten van kleding

Wordt je al net zo enthousiast als onze cursisten?

Lees wat onze cursisten van onze methode patroontekenen vinden:

Lou Bontens
Lou Bontens
Read More
Ik kocht de cursus patroonteken basispatroon rok en ben meteen aan de slag gegaan om een patroon te tekenen voor een rok in mijn eigen maten. Troeven van deze cursus zijn: zeer aanschouwelijke tekeningen, duidelijke stappenplannen en eenvoudige instructies. Als je elke stap goed volgt, dan kom je al vlug tot een basispatroon aangepast aan je eigen lichaamsmaten. Zit het basispatroon nog niet helemaal top, dan kan je met duidelijke uitleg het patroon verder aanpassen. Zit je met een vraag of ben je niet zeker van je tekeningen, dan kan je steeds via mail of Facebook hulp vragen. Ik kreeg op al mijn vragen heel snel een antwoord. Een absolute aanrader voor wie op eigen tempo patronen wil leren tekenen.
Marie Jeanne
Marie Jeanne
Read More
Ik ben zeer tevreden met de uitvoerige informatie die jullie mij geven alles goed uitgelegd. Het contact met jullie loopt perfect en vriendelijk gelijk we elkaar al jaren kennen.
Femke Maat-Verhoef
Femke Maat-Verhoef
Read More
Begonnen te tekenen tijdens de Lock down. Het systeem bevalt me erg goed en het is leerzaam. Ik hou van tekenen en krijg goed inzicht van hoe alles uitgewerkt moet worden.
Dark Snow
Dark Snow
Read More
Ik volg hier de thuis cursus patroontekenen. Die is opgedeeld in handige modules en je kunt werken in je eigen tempo. Je krijgt supersnel reactie als je een opdracht inlevert en ook vragen worden snel en prettig beantwoordt. Kortom: aanrader!
naai-atelier500x261px.jpeg

Yeah

de inschrijving

is gelukt

Controleer

uw email

engage

Inschrijfformulier cursus A Rok (grondvorm)

🔒 Uw gegevens zijn bij ons veilig

Nadat wij het inschrijfformulier ontvangen hebben, krijgt u van ons een factuur.
Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten. (BE €7,00/NL €9,00)
Na de betaling ontvangt u van ons het cursusmateriaal en de uitnodiging om deel te nemen aan onze besloten Facebook groep.

naai-atelier.be maakt enkel gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

meer informatie zie onze privacy beleid

×

Hallo, welkom bij naai-atelier.be Stel gerust je vraag, wij beantwoorden hem zo snel mogelijk. Klik op Inneke om te beginnen

× contacteer ons